KIRKLARELİ VİZE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yılsonu Mesajı

2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yılsonu Mesajı

2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yılsonu Mesajı

 

2015 – 2016  Eğitim Yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Büyük başarılara ve zevkli bir çalışma döneminden sonra  sorumlulukları yerine getirmenin huzuru içinde, bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.

 

Değerli Meslektaşlarım,

Sizlerin özverili çalışmalarıyla yarınlarımız için yeni bir adımı tamamlamış bulunmaktayız. Biliyoruz ki geleceğimizi şekillendirmeye aday gençlerimizi, çağın gereklerine uygun olarak yetiştirmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük emekler sarf ettiniz.

 

Saygıdeğer Veliler, 

Çocuklar bizim hayattaki en değerli varlıklarımız. Onlar için ne kadar çalışsak azdır. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılında da çocuklarınızın yanında olduğunuzu biliyoruz. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir.

 

Sevgili Öğrenciler,

Sizlerin başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Bugün karne günü ve bir yıllık emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Bizim, size olan inancımız çok büyük. İsterseniz, çok güzel işler başarabileceğinizi biliyoruz.

Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi ve bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma gibi etkinliklerle kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunmanızı ve böylelikle bir sonraki eğitim-öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum.

 

Son alarak, çocuklarımıza iyi bir eğitim verebilmek için hiçbir fedakârlığı esirgemeden özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimize, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıp karnelerini alan öğrencilerimize ve çocuklarının geleceği için her zorluğa göğüs geren velilerimize huzurlu, sağlıklı ve güzel bir tatil dönemi diliyorum.

18 - 19 -25 ve 26 Haziran 2016 tarihlerinde çeşitli alanlarda yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.

 

 


Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KIRKLARELİ - 0 288 318 20 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.