KIRKLARELİ VİZE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Vize İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yunus TOKGÖZ  18 Eylül 2017 Pazartesi gününde başlayan  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı vesilesi ile bir mesaj yayımladı:
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

 Bir toplumun gelişen dünya karşısında milli kültür ve değerlerini koruyarak ayakta kalabilmesi, verimli bir eğitim sürecine bağlıdır. Bu bağlamda, eğitim öğretim faaliyetlerinin sistemli bir şekilde yürütüldüğü mekânlar olan okullarımız, çok önemli bir görevi ifa etmektedirler.

 Vize´de 18 Eylül 2017 tarihi itibariyle, 18 okulumuzda 3.379 öğrencimiz ders başı yapmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim öğretim yılı başlarken herhangi bir aksamaya mahal vermeme adına, gerekli bütün çalışmaları yürütmüş bulunmaktayız.

 Bizlere emanet edilen çocuklarımızın akademik olarak en iyi şekilde eğitim almalarını dini, milli ve ahlaki değerlerimizi özümsemiş, iradesine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerinin en önemli hedefimiz olarak önümüze koymuş bulunuyoruz.

15 Temmuz darbe girişimi ilk ders olarak öğrencilerimize anlatıldı. Yenilenen müfredat tanıtılıp çocuklarımızın zihin dünyasını biçimlendiren müfredata, kitaplara çok iyi sahip çıkmalıyız. Tüm bunlar birbirinden ayrılmayan hatta birbirini tamamlayan öğeler olmalıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere, tüm milletimize hayırlar getirmesini diliyor; millet olarak daha nice yeni eğitim yıllarına kavuşmamızı temenni ediyorum.”

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü KIRKLARELİ - 0 288 318 20 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.